ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

ΑΕΚ: Επισήμως συνεχίζει στο «δικέφαλο» ο Μ.Χιμένεθ (φωτό)

ΑΕΚ: Επισήμως συνεχίζει στο «δικέφαλο» ο Μ.Χιμένεθ (φωτό)

Ο Μανόλο Χιμένεθ συνέχιζε κανονικά το έργο του στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι η συμφωνία τους για κοινή συμπόρευση δεν είχε ανανεωθεί και τυπικά.

Ο λόγος του Ισπανού τεχνικού και αυτός των ανθρώπων της Ένωσης αποδείχθηκε… συμβόλαιο και έτσι σήμερα, Τετάρτη, ολοκληρώθηκε και το «γραφειοκρατικό» κομμάτι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα αναφέρει:

«Ο Μανόλο Χιμένεθ υπέγραψε σήμερα την τυπική συμφωνία της επέκτασης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18.

Χιμένεθ: Η ΑΕΚ έχει σημαδέψει την καριέρα μου

Μετά την επικύρωση της συνέχισης της συνεργασίας μεταξύ ΑΕΚ και Χιμένεθ, ο Ισπανός προπονητής πραγματοποίησε την εξής δήλωση: «Συνεχίζω τη δουλειά μου σε μια ομάδα που έχει σημαδέψει την καριέρα μου, όπως και η Σεβίλλη. Μία και μόνη είναι η ευχή μου: να καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ ακόμα πιο χαρούμενο και υπερήφανο για τη μεγάλη ομάδα που υποστηρίζει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.