ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΑΕΚ – Λας Πάλμας: Τα έχουν βρει σε όλα για τον Αραούχο

ΑΕΚ – Λας Πάλμας: Τα έχουν βρει σε όλα για τον Αραούχο

Μπορεί η υπόθεση της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ να είναι στην αναμονή, ωστόσο ο Αργεντινός φορ συνεχίζει να παίζει… μπάλα για τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο Μάρκο Λιβάγια ρώτησε τον συμπαίκτη του στη Λας Πάλμας για την «Ένωση» και ο Αραούχο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, τις συνθήκες εργασίας, τον κόσμο και του συνέστησε να πει το «ναι», ειδικά τώρα που υπάρχει και η προοπτική της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League. «Ο κόσμος της ΑΕΚ θα σε λατρέψει, θα σε έχει σαν Θεό», είπε μεταξύ άλλων ο Αραούχο στον Λιβάγια.

Ο Κροάτης φορ μίλησε και με τον Έλντερ Λόπες, που εδώ και λίγες μέρες αποτελεί μέλος της ΑΕΚ και ο Πορτογάλος αριστερός μπακ τού μετέφερε τις καλύτερες εντυπώσεις από όσα έχει συναντήσει στην ομάδα καλώντας τον να σμίξουν ξανά, αυτή τη φορά στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τη Λας Πάλμας (για δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ) και την πλευρά του 23χρονου επιθετικού και περιμένει το τελικό «ΟΚ» από τον ίδιο για να έρθει στην Αθήνα. Πιθανότατα σήμερα θα γίνει νέα επαφή με τον Λιβάγια και όλα δείχνουν πως θα απαντήσει οριστικά θετικά και θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να φύγει κατόπιν απευθείας για το Κίελτσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.