ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ξάνθη- ΑΕΚ: Πήρε κίτρινη ο Μπρίτο γιατί σκούπισε τον αφρό στην κάλτσα του διαιτητή (βίντεο)

Ξάνθη- ΑΕΚ: Πήρε κίτρινη ο Μπρίτο γιατί σκούπισε τον αφρό στην κάλτσα του διαιτητή (βίντεο)

Συμβαίνουν κι αυτά τα περίεργα λόγω των καινοτομιών που έχουν εισαχθεί στο ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για το συμβάν που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ, από το οποίο ο Μπρίτο είδε την κίτρινη κάρτα. Συγκεκριμένα, στο 40’ ο διαιτητής Παπαδόπουλος με τον αφρό προσπαθούσε να δείξει στον παίκτη της Ξάνθης που πρέπει να έχει την μπάλα, ωστόσο αυτός πήγε στα παπούτσια του σκόρερ των γηπεδούχων, κάτι που μάλλον τον εκνεύρισε, αφού απευθείας τον πήρε με το χέρι του και τον σκούπισε στην κάλτσα του διαιτητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ρέφερι Παπαδόπουλος του έδειξε κίτρινη κάρτα, καθώς όπως θα αναφέρει στο φύλλο αγώνα, ο παίκτης των Ακριτών υπέπεσε σε αντιαθλητική ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.