ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Πονάει» ήδη ο Ζ.Ντάλιτς της Κροατίας – Ζητάει συμβουλές για να νικήσει την Ελλάδα

«Πονάει» ήδη ο Ζ.Ντάλιτς της Κροατίας – Ζητάει συμβουλές για να νικήσει την Ελλάδα

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ετοιμάζεται για τον δεύτερό του «τελικό» στον πάγκο της Κροατίας και σε δηλώσεις του τόνισε πως περιμένει την Ελλάδα με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς.

«Η Ελλάδα θα παίξει χωρίς τον Μανωλά, αλλά θα τον αντικαταστήσει με τον Παπαδόπουλο. Παρά τις απουσίες η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα. Περιμένω την Ελλάδα να παρουσιαστεί πολύ δυνατή αμυντικά στο Μάξιμιρ και να επιδιώξει να πετύχει ένα γκολ. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να μην παρασυρθούμε κι αν καταφέρουμε θα είναι δύσκολο γι αυτή να σκοράρει» τόνισε ο Ντάλιτς.

Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας είχε ένα μήνα μπροστά του για να «διαβάσει» την Εθνική μας και στην προσπάθειά του αυτή τον βοήθησαν δυο προπονητές που βρήκαν τέσσερις φορές μπροστά τους την ομάδα του Σκίμπε.

«Μίλησα δυο φορές με τον Μαρτίνεθ και κάποια πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα για μένα. Οι Έλληνες είναι πειθαρχημένοι, έξυπνοι και είναι συνεχώς με εννέα παίκτες πίσω από τη μπάλα. Δεν πρέπει να βιαστούμε, θα είναι λάθος».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τους Κροάτες, ο Ντάλιτς πήρε αρκετές βοήθειες από τον Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, τον πρώην Ομοσπονδιακό κόουτς της Βοσνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.