ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο. Γκαρθία: Έχασε 2 εκ. ευρώ για ν’ αναλάβει τον Ολυμπιακό!

Ο. Γκαρθία: Έχασε 2 εκ. ευρώ για ν’ αναλάβει τον Ολυμπιακό!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο «EFE», ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποίον αρνήθηκε ν’ αναλάβει κάποια ισπανική ομάδα, ενώ δήλωσε πως άφησε 2 εκατ. Ευρώ για… χάρη των «ερυθρολεύκων».

«Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, τρεις ομάδες από την Primera Division επικοινώνησαν μαζί μου, αλλά η ώρα για να δουλέψω στην Ισπανία δεν έχει ακόμη φτάσει. Έφυγα από την Σεντ Ετιέν διότι πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο για την ομάδα και επειδή ξέρω τον εαυτό μου πολύ καλά, ώστε να γνωρίζω πώς μπορώ και πώς δεν μπορώ να εργαστώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 45χρονος προπονητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως άφησε τα 2 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε στο διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει αρχικά με τη γαλλική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.