ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βαθμολογία UEFA: Επεσε στην 14η θέση η Ελλάδα

Βαθμολογία UEFA: Επεσε στην 14η θέση η Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε, οι Τσέχοι είδαν την Σλάβια να περνάει από το Βέλγιο κι έτσι η Ελλάδα έπεσε στην 14η θέση. Μοναδικός κίνδυνος οι Κροάτες που συνεχίζουν με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ευρωπαϊκή σεζόν για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη έκλεισε με το χειρότερο δυνατό σενάριο. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι αποκλείστηκε και ο τελευταίος εκπρόσωπος της Ελλάδας, μιας και ο Ολυμπιακόςέμεινε εκτός από τη Ντιναμό Κιέβου.

Οι Τσέχοι όπως αναμενόταν είδαν την μία από τις δύο ομάδες που είχαν να προκρίνεται στους «16» του Europa League. Η Σλάβια Πράγας έκανε διπλό μέσα στο Βέλγιο κόντρα στη Γκενκ, έδωσε βαθμούς στην χώρα της και η Τσεχία μας πέρασε στην ειδική βαθμολογία.

Το χειρότερο σενάριο ήρθε από την Κροατία. Αρχικά μας βόλευε η νίκη-πρόκριση της Ντιναμό Ζάγκρεμπεπί της Βικτόρια Πλζεν μιας και απέκλειε την μία από τις δύο ομάδες της Τσεχίας. Ομως από την στιγμή που η Σλάβια προκρίθηκε και ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε πλέον πρέπει να κοιτάμε και τι θα κάνει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη συνέχεια της διοργάνωσης. Μπορεί η Κροατία να είναι στην 17η θέση και η Ελλάδα στην 14η όμως οι διαφορές είναι μικρές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ακρίβεια μόνο 725 βαθμοί. Δηλαδή για τους Κροάτες μία νίκη και μια ισοπαλία. Εάν έχει μια ευνοϊκή κλήρωση δηλαδή είναι πολύ πιθανό να τερματίσουμε και στην 15η θέση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.