ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγάλη δωρεά του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Φτιάχνει γήπεδο μπάσκετ στη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι

Μεγάλη δωρεά του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Φτιάχνει γήπεδο μπάσκετ στη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι

Σε μία σπουδαία κίνηση είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, σε ομιλία του στο Πικέρμι.

Ο Έλληνας φόργουορντ αποδεικνύει ότι εκτός από τεράστιος παίκτης, είναι και μεγάλος άνθρωπος, κάνοντας δωρεά για κατασκευή ενός κλειστού γηπέδου μπάσκετ, στη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι.

Στη Ραφήνα θα κατασκευαστεί ένα Πρότυπο Οικολογικό Πάρκο.Εκεί, θα γίνει και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, όπου θα αθλούνται οι επισκέπτες του Πάρκου αλλά και τα νέα παιδιά όλης της περιοχής. Η σκέψη είναι το γήπεδο να «πάρει» το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ θα πραγματοποιούνται σεμινάρια καλαθοσφαίρισης από τον ίδιο τον σούπερ σταρ του NBA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, στην περιοχή εκτός από τις πρωτοποριακές οικολογικές δράσεις, θα δημιουργηθεί και το γήπεδο μπάσκετ προσφοράς Αντετοκούνμπο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.