Μειώθηκε κατά δύο μήνες η ποινή του Δημήτρη Μελισσανίδη

Μειώθηκε κατά δύο μήνες η ποινή του Δημήτρη Μελισσανίδη

Η ΕΠΟ μείωσε κατά δύο μήνες την ποινή που είχε επιβληθεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άρη.

Όπως ανακοινώθηκε η Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας, μετέτρεψε τους οκτώ μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που είχαν επιβληθεί πρωτόδικα σε έξι.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Η εκδίκαση αφορά παραβάσεις στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ-Άρης στις 4 Μαρτίου 2020:

Εξαφάνισε την υπ’ αριθμόν 137/2020 οριστική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Αναφορικά με την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 9659/21-4-2020 έφεση 1) της ΠΑΕ ΑΕΚ και 2) του Δημητρίου Μελισσανίδη κατά της υπ’ αριθμόν 137/15-4-2020 οριστικής απόφασης της Τριμελούς Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.,

Απάλλαξε τον δεύτερο εκκαλούντα-εγκαλούμενο, ως προς την τέλεση της παράβασης του άρθρου 12 παρ.5 ΚΑΠ.

Επέβαλε σε βάρος της πρώτης εκκαλούσας-πρώτης εγκαλουμένης ΠΑΕ ΑΕΚ:

α) συνολική χρηματική ποινή, ποσού εξήντα πέντε χιλιάδων (65.000) ευρώ και

β) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για (2) αγωνιστικές, εκτιτέα από την πρώτη, μετά την επιβολή της αγωνιστική ημέρα, κατά την οποία είναι γηπεδούχος.

Επέβαλε στον εγκαλούμενο, Δημήτριο Μελισσανίδη, αξιωματούχο, την ποινή απαγόρευσης εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

2. Απέρριψε την από 22/06/2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου 11982/23-06-2020 αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εξαίρεση των μελών της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ, Παναγιώτη Φιλόπουλου και Γεράσιμου Βρυώνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.