
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, είχε σήμερα ραντεβού με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ώστε να συζητήσουν για το θέμα του γηπέδου, ραντεβού που όμως δεν πραγματοποιήθηκε.
Πήρε… μετάθεση , πιθανότατα για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, η -αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα (30.07.2020)- συνάντηση ανάμεσα στο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης και της Λεωφόρου.
Οι δύο πλευρές παραμένουν σε… ανοικτή γραμμή επικοινωνίας σε επίπεδο συνεργατών, αναλύοντας όλες τις παραμέτρους του γηπεδικού θέματος.
Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος –έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Ερασιτέχνη- θα ζητήσει να υλοποιηθούν στο 100% τα «θέλω» του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ρίξει στο… τραπέζι την προοπτική ολικής «ανακαίνισης» του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», που αποτελεί και το «Plan B», κάτι που θα χρειαστεί τριπλασιασμό κονδυλίων από την Περιφέρεια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.