ΑΕΚ: Σύντομα η άφιξη του Αλμέδια στην Αθήνα – Έρχεται και σηκώνει τα…μανίκια

Κυριακή ή το αργότερο Δευτέρα θα βρίσκεται στην χώρα μας

ΑΕΚ: Σύντομα η άφιξη του Αλμέδια στην Αθήνα – Έρχεται και σηκώνει τα…μανίκια

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης έρχεται με την οικογένειά του Κυριακή ή το αργότερο Δευτέρα στην πρωτεύουσα, προκειμένου να πιάσει δουλειά επί όλων των θεμάτων της ομάδας ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας.

Τα πλάνα είναι ήδη δρομολογημένα και ουσιαστικά απομένουν οι τελευταίες… πινελιές. Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας με τεστ και εργομετρικά είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιουλίου, αλλά αυτό αφορά κυρίως τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις μέχρι περίπου τις 15 Ιουνίου.

Οι υπόλοιποι μη διεθνείς αλλά και παιδιά από την ΑΕΚ Β’ που ενδεχομένως επιλεγούν στο ξεκίνημα της δουλειάς θα ξεκινήσουν νωρίτερα δουλειά στα Σπάτα από τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου.

Επιπλέον, θα α υπάρξουν και προγράμματα ατομικής προετοιμασίας πριν από την έναρξη της προετοιμασίας που θα σταλούν στους ποδοσφαιριστές ανάλογα με την κατηγοριοποίηση. σε διεθνείς -ή μη διεθνείς κλπ.

Στη διάρκεια της εδώ παρουσίας και δουλειάς του θα υπάρξουν και οι επαφές του Αλμέιδα με τους παίκτες από το νυν ρόστερ αλλά και η τελική οριστικοποίηση της συμμετοχής παικτών που επιστρέφουν από δανεισμό και θα υπολογίζονται για την προετοιμασία. Περιπτώσεις δηλαδή τύπου Αθανασιάδη, Αλμπάνη και των άλλων δανεικών.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα θα εξετάσει την παρουσία τους τόσο στην ΑΕΚ, όσο και το τι έκαναν φέτος στις ομάδες που είχαν δοθεί δανεικοί, ενώ θα τσεκάρει και ποια παιδιά από την ΑΕΚ Β που έχουν ξεχωρίσει, με τελική φυσικά επιλογή από τον Αλμέιδα και ανάλογα με τις ανάγκες του ρόστερ, είναι πιθανό να ξεκινήσουν με την πρώτη ομάδα προετοιμασία.

Όσον αφορά τα της προετοιμασίας, το βασικό στάδιο θα γίνει στην Ολλανδία όπως και πέρυσι και με βάση τον υφιστάμενο προγραμματισμό η ομάδα θα αναχωρήσει στις 12 Ιουλίου και το πρόγραμμα Αλμέιδα και των συνεργατών περιλαμβάνει 17 μέρες παραμονής στο προπονητικό κέντρο μέχρι την επιστροφή στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, τόσο από τον ίδιο όσο και από τους συνεργάτες του, έχει δοθεί το αναλυτικό πλάνο δουλειάς κάθε μέρας μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ το πότε θέλει ο Αλμέιδα τα φιλικά -και τι είδους φιλικά- αλλά και κάποια άλλα πράγματα όσον αφορά το πλάνο της καθημερινής λειτουργίας, θα ξεκαθαρίσουν με την άφιξή του στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.