ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Γερμανίδες αθλήτριες ποζάρουν τόπλες και στέλnουν το δικό τους μήνυμα (φώτο)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Γερμανίδες αθλήτριες ποζάρουν τόπλες και στέλnουν το δικό τους μήνυμα (φώτο)

Οι Γερμανίδες πρωταθλήτριες, Λίσα Ρίζιχ, Μαρία Πιετρούσκα και Αλεξάντρα Ντόνλ, φωτογραφήθηκαν γυμνόστηθες στο περιοδικό Playboy.

Ο λόγος ωστόσο της τολμηρής φωτογράφησης τους δεν ήταν το να προβάλλουν το γυμνασμένο τους σώμα.

https://www.instagram.com/p/CRR-vWxHUlw/?utm_source=ig_embed

Απεναντίας με αυτή τους την κίνηση, λίγο πριν ταξιδέψουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θέλησαν να στείλουν το μήνυμα πως μια γυναίκα μπορεί να συνδυάζει διαφορετικούς ρόλους, απενοχοποιώντας την σεξουαλικότητα της.

Η Ρίζιχ, αθλήτρια του επί κοντώ που μάλιστα έχει κερδίσει, μεταξύ άλλων, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δήλωσε στο ανδρικό περιοδικό: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τελικά μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας. Είχα πολύ διασκεδαστικά γυρίσματα. Σε ευχαριστώ, Playboy, που μου έδωσες την ευκαιρία να κοιτάξω τον εαυτό μου από άλλη γωνία. Οι γυναίκες μπορούν να είναι οτιδήποτε θέλουν: να μιλούν ανοιχτά για σημαντικά θέματα τόσο στον αθλητισμό όσο και στην εμφάνιση».

https://www.instagram.com/p/CON97eHHUEq/?utm_source=ig_embed

Η κολυμβήτρια Μαρία Πιετρούσκα από την πλευρά της, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά. Είμαι περήφανη για την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτές τις καταπληκτικές γυναίκες και να δείξω ομορφιά και ποικιλομορφία μεταξύ των γυναικών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.