ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λας Βέγκας: Παρ’ ολίγο τραγωδία από «φονική» κλωτσιά σε αγώνα UFC (βίντεο)

Η σκηνή έχει αναζωπυρώσει αντιδράσεις για το συγκεκριμένο αγώνισμα που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των συμμετεχόντων

Λας Βέγκας: Παρ’ ολίγο τραγωδία από «φονική» κλωτσιά σε αγώνα UFC (βίντεο)

Ένα «φονικό» χτύπημα με εκπληκτικό «στριφογυριστό» λάκτισμα κατάφερε ο ανερχόμενος αθλητής ελαφρών βαρών του UFC Rafael Fiziev, στον αντίπαλο του, Brad Riddell κατά τη διάρκεια της μονομαχίας τους στο Λας Βέγκας.

Ο Fiziev στον δεύτερο γύρο είχε ήδη «πληγώσει» τον Riddell με αγκωνιά, προκαλώντας του τομή γύρω από το αριστερό μάτι του Αμερικανού, ωθώντας τους γιατρούς να εξετάσουν το κόψιμο διακόπτοντας τον αγώνα, πριν του επιτρέψουν να συνεχίσει.

Αυτό προκάλεσε προφανώς αδυναμία στον Riddell, δίνοντας την ευκαιρία στον Fiziev να του καταφέρει ένα από τα πιο δολοφονικά χτυπήματα που έχουμε δει σε τέτοιους αγώνες. Χτύπημα το οποίο οπωσδήποτε δεν θα μπορούσε να το επιτύχει, εάν ο αντίπαλος του δεν ήταν ήδη ζαλισμένος από το προηγούμενο χτύπημα.

Ο Riddell μετά το χτύπημα φαίνεται να παραδίδεται και να εκλιπαρεί τον αντίπαλό του να μην τον χτυπήσει, σκηνικό που πάλι είναι πρωτόγνωρο, ενώ αμέσως σωριάστηκε στο έδαφος.

Η σκηνή πάντως έχει αναζωπυρώσει τις αντιδράσεις για το συγκεκριμένο αγώνισμα που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των συμμετεχόντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/FTB_Vids_YT/status/1467360868782395396

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.