ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200μ. μικτής ατομικής

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200μ. μικτής ατομικής

Την πέμπτη θέση στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής, κατέκτησε ο Ανδρέας Βαζαίος, σημειώνοντας ακόμη ένα Πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 1.54.37. 

Το ρεκόρ αυτό είναι το 5ο συνολικά που πετυχαίνει ο πρωταθλητής μας μέχρι στιγμής, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης 25άρας πισίνας που διεξάγεται στην Νετάνια του Ισραήλ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε με την 4η καλύτερη επίδοση 1.54.82. 

Η επίδοση του αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ (προηγούμενο 1.55.26 από 14 Νοεμβρίου 2009 ο Ρωμανός Αλυφαντής, στο Βιαρέτζιο), το 4ο συνολικά που πετυχαίνει ο πρωταθλητής μας μέχρι στιγμής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης 25άρας πισίνας που διεξάγεται στην Νετάνια του Ισραήλ.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Ανδρέας Βαζαίος, τόνισε για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην διοργάνωση της Νετάνια :

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής και τα πανελλήνια ρεκόρ. Όλα πήγαν πολύ κάλα στις κούρσες. Στον τελικό βέβαια των 100μ πεταλούδας, θα μπορούσα να κολυμπήσω λίγο πιο γρήγορα, αν έλεγχα την κούρσα και τον συναγωνισμό. Θα συνεχίσω όμως προσπαθώντας ακόμη περισσότερα στα υπόλοιπα αγωνίσματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τον ΑΝΟ Αργυρούπολης, τους προπονητές μου, την φυσιοθεραπεύτρια μου, τον γυμναστή μου κ. Προβολισιάνο. Φυσικά πάνω απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο το πρωί θα αγωνιστούν ο Στέφανος Δημητριάδης στα 50μ πεταλούδα, η Νόρα Δράκου στα 50μ ύπτιο καθώς και ο Ανδρέας Βαζαίος στα 100μ Μικτή Ατομική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.