ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ρεκόρ του Μάρκου Παγδατή στο τένις

Το ρεκόρ του Μάρκου Παγδατή στο τένις

Στο πάνθεον του παγκόσμιου τένις ο Μάρκος Παγδατής. Ο Κύπριος σημείωσε σήμερα την 34η διαδοχική νίκη του στο Davis Cup και έσπασε το ρεκόρ που κατείχε -με 33 σερί νίκες- ο θρυλικός Μπιορν Μποργκ από το 1980! 

Ο 30χρονος επικράτησε 2-0 σετ (6-2 6-0) του Ζαν Μπαπτίστ Πο Γκοτιέ από την Ανδόρρα, παραμένει αήττητος στη διοργάνωση από το 2003 και σήμερα ξεπέρασε τον μυθικό Σουηδό. Με μοναδικό… αστερίσκο, το γεγονός πως η Κύπρος αγωνίζεται μόνιμα στις χαμηλές κατηγορίες του Davis Cup και σχεδόν πάντοτε ο Παγδατής έχει εύκολους θεωρητικά αντιπάλους. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νέος κάτοχος του απόλυτου ρεκόρ θα μπορεί να αισθάνεται και… άνετος, καθώς -για την ώρα- δύσκολα κάποιος θα τον ξεπεράσει. Κι αυτό γιατί εκ των ενεργεία διωκτών του, ο Ναδάλ έχει 22 σερί νίκες και η απόσταση με τις 34 του Παγδατή είναι αρκετά μεγάλη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.