ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν πτοήθηκε η Σαράποβα: Aφού βρέθηκε ντοπέ, έβαλε μαγιό, κολάν και πήγε παραλία για τένις! (φωτό)

Δεν πτοήθηκε η Σαράποβα: Aφού βρέθηκε ντοπέ, έβαλε μαγιό, κολάν και πήγε παραλία για τένις! (φωτό)

Μπορεί όλα να οδεύουν προς την καταστροφή για την παγκόσμια αθλήτρια του τένις με τα 5 Grand Slam, αλλά η ίδια δεν το βάζει κάτω, δείχνοντας πως θα ξαναπαίξει τένις, ό,τι και αν γίνει.

Η ανακοίνωση της για το ότι βρέθηκε θετική σε έλεγχο για παράνομες ουσίες, έχει ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από όλους τους διαγωνισμούς τένις και να χάσει εκατομμύρια δολάρια από διαφημιστικές που ακύρωσαν το συμβόλαιό της, όπως η Nike.

Ωστόσο η ίδια εθεάθη χτες σε παραλία στο Λος Άντζελες να παίζει τένις (φορώντας Nike) και να γελάει σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Το μήνυμα που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό, είναι το πρώτο μετά την αποκάλυψή της και λέει το εξής:

«Ξύπνησα χτες το πρωί και διάβασα χιλιάδες μηνύματα γεμάτο αγάπη και συμπόνια (…) Γενικά αγαπώ τέτοιου είδους πρωινά.. νέα μέρα, νέα αρχή. Εδώ όμως δεν μιλάμε ακριβώς για νέα αρχή, καθώς το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ στις 6 το πρωί είναι πως είμαι αποφασισμένη να ξαναπαίξω τένις και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να το ξανακάνω (…)».

Παρά το μήνυμά της, απαρατήρητη δεν πέρασε και η σιλουέτα της, καθώς το αθλητικό μπουστάκι και κολάν αποδεικνύουν γιατί η Σαράποβα είχε τόσους χορηγούς και ήταν για πολούς από τις πιο όμορφες αθλήτριες του κόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.