ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη στο US OPEN

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη στο US OPEN

Εκτός συνέχειας του US OPEN έμεινε η Μαρία Σάκκαρη γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την 19χρονη Αμερικανίδα Σοφία Κένιν.

Παρότι ξεκίνησε πολύ καλά κερδίζοντας και το πρώτο σετ, η συνέχεια για την Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του US OPEN δεν ήταν ανάλογη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νούμερο 30 στην Παγκόσμια κατάταξη δεν τα κατάφερε απέναντι στην 19χρονη Αμερικανίδα που είναι στο νούμερο 65 στον κόσμο Σοφία Κένιν χάνοντας με 2-1 (6-4, 1-6, 4-6).

Όπως είπαμε και στην αρχή η Σάκκαρη έκανε πολύ καλό ξεκίνημα παίρνοντας το πρώτο σετ, αλλά στο δεύτερο κάτι η δικιά της κακή εμφάνιση, κάτι η κατακόρυφη άνοδος της Κένιν έφεραν το 6-1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τρίτο και πάλι η 19χρονη έδειχνε να το καθαρίζει καθώς προηγήθηκε με 4-1, η Σάκκαρη ισοφάρισε, βρέθηκε κοντά στο να κάνει το 5-4, αλλά δυστυχώς η Κένιν αντέδρασε φτάνοντας στη νίκη. Αντίπαλος της Αμερικανίδας στους «32» του US Open θα είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο 8) από την Τσεχία, η οποία στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει σχετικά εύκολα την Άνα Μπογκντάν από τη Ρουμανία (6-2, 6-3).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.