ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάταγμα στη σπονδυλική στήλη υπέστη η οδηγός του σοκαριστικού ατυχήματος σε αγώνα Formula 3 (βίντεο)

Κάταγμα στη σπονδυλική στήλη υπέστη η οδηγός του σοκαριστικού ατυχήματος σε αγώνα Formula 3 (βίντεο)

Κάταγμα στη σπονδυλική στήλη χωρίς να αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή της υπέστη η 17χρονη Σοφία Φλόερς, η οδηγός της Formula 3 που πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο τρομακτικά ατυχήματα στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η νεαρή Γερμανίδα οδηγός της Van Amersfoort Racing με ανάρτησή της στο Twitter μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση έστειλε καθησυχαστικό μήνυμα στους φίλους της. «Ήθελα να ενημερώσω τους πάντες ότι είμαι καλά αλλά θα μπω στο χειρουργείο αύριο (σ.σ. Δευτέρα) το πρωί. Ευχαριστώ την @fia, την @hwaag_official και την @MercedesAMGF1 που με φροντίζουν και ευχαριστώ όλους όσοι στέλνουν μηνύματα υποστήριξης» έγραψε η Φλόερς.

Την ίδια ώρα κόβει την ανάσα και το νέο βίντεο σε αργή κίνηση που έχει καταγράψει από ψηλά την «εκτόξευση» του μονοθεσίου της Γερμανίδας οδηγού. Όπως φαίνεται στο βίντεο το μονοθέσιο, το οποίο κατά αναφορές είχε αναπτύξει ταχύτητα 276 χλμ./ωρα, κυριολεκτικά «πετάει» στον αέρα πριν να καρφωθεί σε ένα χώρο που βρίσκονταν φωτογράφοι.

https://twitter.com/MotoPerks/status/1064159334437928960

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά από το ατύχημα τραυματίστηκαν πέντε άτομα, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει απώλεια κάποιας ζωής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.