ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ. Τσιτσιπάς: «Αφήστε με ήσυχο για μια μέρα!»

Σ. Τσιτσιπάς: «Αφήστε με ήσυχο για μια μέρα!»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις του στο Australian Open και παρά τον αποκλεισμό του από τον Ράφα Ναδάλ, ο κόσμος συνεχίζει να του στέλνει μηνύματα αγάπης.

Ο Τσιτσιπάς όμως θέλει ένα… διάλειμμα. Και για αυτό έκανε μια έκκληση μέσω Twitter. «Μελβούρνη σ’ αγαπώ, αλλά παρακαλώ αφήστε με ήσυχο, μόνο για μια μέρα!», έγραψε ο 20χρονος που έφτασε για πρώτη φορά στα ημιτελικά Γκραν Σλαμ.

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν ποικίλες. Κάποιοι φάνηκαν να κατανοούν την έκκληση του Τσιτσιπά, του συνέστησαν να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, να χαλαρώσει και να κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλοι όμως τον θεώρησαν υπερβολικό- κάποιος μάλιστα τον χαρακτήρισε «drama queen»- ενώ υπήρξαν και μερικοί που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.