ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Λευκή αστραπή» – 18χρονος «βολίδα» απειλεί το Παγκόσμιο Ρεκόρ του Μπολτ στα 100μ!(βίντεο)

«Λευκή αστραπή» – 18χρονος «βολίδα» απειλεί το Παγκόσμιο Ρεκόρ του Μπολτ στα 100μ!(βίντεο)

Μια επίδοση που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα του κλασικού αθλητισμού πραγματοποίησε 18χρονος Αμερικανός από το Χιούστον στα 100 μ. στίβου.

Ο Μάθιου Μπόλινγκ, 18 ετών, τελειόφοιτος σε κολέγιο του Χιούστον, «πέταξε» στα 100 μ. στον στίβο με επίδοση που θα ζήλευαν ακόμη και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του στίβου. Ο νεαρός κατέγραψε 9,98’’ σε κολεγιακούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Τέξας, με την επίδοσή του όμως να μην καταγράφεται ως επίσημο ρεκόρ, καθώς είχε δυνατό ευνοϊκό άνεμο κατά την κούρσα.

Σε κάθε περίπτωση, η επίδοσή του στον στίβο δείχνει πως ο Μπόλινγκ έχει πολλές δυνατότητες και τον κατατάσσει μεταξύ των πιο γρήγορων ανθρώπων στον κόσμο και ίσως τον ταχύτερο για αθλητές κάτω των 20 ετών.

Για να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης, ο Τζαμαϊκανός Γιουσέιν Μπολτ έχει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 και στα 200 μέτρα, με 9.58 δευτερόλεπτα και 19.19 δευτερόλεπτα αντίστοιχα.

Με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

«Η εκκίνησή μου ήταν πολύ καλή και έτσι αποφάσισα να επιταχύνω λίγο και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα. Χάρηκα πολύ με την επίδοση», είπε σε τοπικό Μέσο του Χιούστον ο αθλητής. Επίσημα, έχει καταγράψει ως τώρα επίδοση 10.22 στα 100 μ. και 20.58 στα 200 μ. Οι επιδόσεις του στον στίβο δίνουν ελπίδες να βρεθεί σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και να συναγωνιστεί με αξιώσεις για μια καλή θέση σε αυτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε, ο στόχος του είναι να γίνει δεκτός στο πανεπιστήμιο της Τζόρτζια και από εκεί να πιάσει το όριο που χρειάζεται στον στίβο προκειμένου να ενταχθεί στην αμερικανική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.