ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλεϊ ανδρών: Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ, έκανε το 2-0 στους τελικούς

Βόλεϊ ανδρών: Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ, έκανε το 2-0 στους τελικούς

Ο Ολυμπιακός κέρδισε και μέσα στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ και πλέον έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League.

Ανίκητος στην επίθεση, με την κλάση των Αλεξίεφ, Σμιτ να κάνουν τη διαφορά ο Ολυμπιακός γύρισε το ματς στο Παλατάκι και κέρδισε 1-3 σετ τον μέτριο ΠΑΟΚ και πλέον με νίκη στο Ρέντη την Πέμπτη τελειώνει τη σειρά και παίρνει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα στο βόλεϊ ανδρών.

Από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας με την παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά» του Τάσου Γκουριώτη, ο Ανδρέας Ανδρεάδης

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν σχεδόν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, είχαν περισσότερες λύσεις στην επίθεση, ήταν ψύχραιμοι στα σημεία που έπρεπε και κάπως έτσι έφτασαν σχετικά εύκολα στο διπλό, δείχνοντας πως την δεδομένη χρονική στιγμή έχουν το μομέντουμ και είναι σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σετ: 25-23, 21-25, 17-25, 15-25

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.