ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιάννης Γρανιτσιώτης: Ο νεαρός σπρίντερ που σπάει όλα τα ρεκόρ!

Γιάννης Γρανιτσιώτης: Ο νεαρός σπρίντερ που σπάει όλα τα ρεκόρ!

Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο σπριντ (αν όχι το μεγαλύτερο), και μετά από έναν τραυματισμό που τον κράτησε για μήνες μακριά από τους αγώνες, τώρα έβαλε… πλώρη για νέες επιτυχίες. Έχοντας στο πλευρό του πάντα τον προπονητή του, Κώστα Μοσχούτα, καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Αυτή τη φορά, ο νεαρός σπρίντερ Γιάννης Γρανιτσιώτης έγραψε ιστορία σε αγώνα στα Μέγαρα, καθώς κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ που κράτησε 42 ολόκληρα χρόνια, και είχε σημειώσει το μακρινό 1977 ο Αντώνης Γεωργαλίδης.

Ο ταλαντούχος σπρίντερ, κατά τη διάρκεια των αγώνων Ορσίπεια 2019, στα Μέγαρα, τερμάτισε τα 200 μέτρα σε χρόνο 21.35, βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18, το οποίο ανήκε στον Αντώνη Γεωργαλίδη από το 1977 με 20.38.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επόμενος στόχος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.