ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τένις: Ο Κύργιος κέρδισε το City Open με… οδηγίες από το κοινό (βίντεο)

Τένις: Ο Κύργιος κέρδισε το City Open με… οδηγίες από το κοινό (βίντεο)

Το έκανε στον προημιτελικό, το έκανε στον ημιτελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά, το έκανε όμως και στον τελικό του City Open.

Το παιχνίδι ήταν στο τάι μπρέικ του 2ου σετ. Ο Κύργιος είναι μπροστά με 6-4 και θέλει έναν πόντο για να πάρει τον τίτλο απέναντι στον Μεντβέντεφ.

Πριν σερβίρει, τρέχει προς την εξέδρα και στην πρώτη σειρά βρίσκει μια κυρία με τον σύζυγο της. Την ρωτάει πού θέλει να στείλει το μπαλάκι για να πάρει την κούπα!

Ο σύζυγος μένει… άγαλμα και ρωτά την γυναίκα του για το περιστατικό.

Πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε, ο Κύργιος έχει στείλει το μπαλάκι στο σημείο που του υπέδειξε η κυρία, κερδίζει τον πόντο και το τουρνουά και τρέχει να την αγκαλιάσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.