ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ. Ιακωβίδης: Στην Ρώμη με το βλέμμα… στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θ. Ιακωβίδης: Στην Ρώμη με το βλέμμα… στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ψάχνει τους βαθμούς που θα του δώσουν το εισιτήριο για του Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στην Ιταλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αρσης Βαρών βρίσκεται ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το προσεχές καλοκαίρι και θα επιδιώξει να κάνει μια σπουδαία εμφάνιση, που θα του δώσει πολύτιμους βαθμούς.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι βαθμολογούμενο και ο Ιακωβίδης θα αγωνιστεί στα 89κ. Να θυμίσουμε ότι ο αθλητής του Παναθηναϊκού ήταν ο μοναδικός που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέϊρο (2016).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιακωβίδης θα αγωνιστεί την Τετάρτη στις 18:00 (ώρα Ελλάδας). Στην «αιώνια πόλη» βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Χρήστος Τριφύλλης. Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τον Τριφύλλη, καθώς θα είναι ο πρώτος του αγώνας ως πρώτος ομοσπονδιακός προπονητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.