ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γυναίκα μποξέρ πούλησε τις χρησιμοποιημένες κάλτσες της για 550 ευρώ (φωτό)

Γυναίκα μποξέρ πούλησε τις χρησιμοποιημένες κάλτσες της για 550 ευρώ (φωτό)

Η Ebanie Bridges,πούλησε τις κάλτσες από την προπόνησή της σε επίμονο θαυμαστή της για 550 ευρώ.

Η επαγγελματίας μποξέρ που είναι γνωστή ως Blonde Bomber, κέρδισε τα πιο εύκολα, πιθανότατα, χρήματα της ζωής της.

Ο τύπος, όπως έγραψε η ίδια στο Twitter, ζήτησε τις κάλτσες της όπως ήταν, χωρίς να πλυθούν, «βρώμικες και δύσοσμες».

«Τι να το κάνεις το OnlyFans όταν έχεις βρώμικες κάλτσες;», έγραψε η μποξέρ.

Ένας άλλος, για παράδειγμα, που ομολόγησε πως είναι «λίγο χαμένος», προσφέρθηκε να της στείλει χρήματα χωρίς να πάρει τίποτα σε αντάλλαγμα, για να την παρακαλέσει, τελικά, να του στείλει μια φωτογραφία των ποδιών της, επίσης για 550 ευρώ.

«Λοιπόν, είναι περίεργο. Είναι ένα παζάρι αν με ρωτήσεις. Αρχικά ήμουν απογοητευμένη που δεν ήθελαν να τους δώσω αυτόγραφο. Δεν υπάρχουν αγώνες αυτήν τη στιγμή. Πρέπει να βγάλω χρήματα με κάποιον τρόπο. Έχω εισερχόμενα μηνύματα από άτομα που ενδιαφέρονται για βρώμικες κάλτσες, ιδρωμένα προπονητικά εργαλεία και γυμνές φωτογραφίες των ποδιών μου, αλλά όχι για εσώρουχα», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CAjwfdqAtIC/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.