ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Τσιτσιπάς: «Έχω μεγάλη ανυπομονησία να υπερασπιστώ τον τίτλο μου στο ATP»

Σ.Τσιτσιπάς: «Έχω μεγάλη ανυπομονησία να υπερασπιστώ τον τίτλο μου στο ATP»

O Στέφανος Τσιτσιπάς τα πήγε εξαιρετικά στο φετινό Roland Garros, καθώς έφτασε μέχρι την τελική τετράδα, όμως δεν κατάφερε να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό, ενώ ανυπομονεί να δείξει τις δυνάμεις του στο επόμενο ATP Finals.

Εκτός του 22χρονου, μία θέση στο εφετινό ATP Finals κέρδισε και ο πρωταθλητής του 2018, Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Πλέον, απομένουν δύο ακόμη κενές θέσεις για να συμπληρωθεί η φετινή 8άδα.

Μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ο Τσιτσιπάς έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση στα social media: «Γεια σε όλους, θέλω να πω σε όλους τους φίλους μου ανά τον κόσμο ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τη στήριξη που είχα στο Ρολάν Γκαρός. Ο χρόνος που πέρασα στο Παρίσι ήταν πολύ θετικός και τα έδωσα όλα στον ημιτελικό κόντρα στον Τζόκοβιτς. Δυστυχώς, είχα έναν μικρό τραυματισμό στο πόδι μου, έκανα ακτινογραφία και το εξέτασα εξονυχιστικά. Σύμφωνα με τη συμβουλή του γιατρού μου, αποφάσισα να αποσυρθώ από την Αγία Πετρούπολη, να πάρω μία εβδομάδα ρεπό και να παίξω κανονικά στη Βιέννη την επόμενη εβδομάδα.

Ανυπομονώ να παίξω εκεί, στο Παρίσι και στο Λονδίνο (μόλις ενημερώθηκα ότι προκρίθηκα και θα μπορέσω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου εκεί!). Ελπίζω να μείνετε όλοι ασφαλείς και να επιστρέψουμε όλοι στην κατάσταση που ξέραμε πριν».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.