ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρία Σουρότσκινα: Η εντυπωσιακή «γοργόνα» της συγχρονισμένης κολύμβησης (φωτό)

Μαρία Σουρότσκινα: Η εντυπωσιακή «γοργόνα» της συγχρονισμένης κολύμβησης (φωτό)

Η 25χρονη κολυμβήτρια, Μαρία Σουρότσκινα με 6 μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και το ένα χρυσό στο Ευρωπαϊκό του 2013 έχει ήδη μπει στο πάνθεον της συγχρονισμένης κολύμβησης για την περασμένη δεκαετία.

Η «Μάσα», όπως τη φωνάζουν, είναι πολύ δραστήρια στα social media, της αρέσει να κάνει συλλογή από καπέλα, φοράει τακούνια και θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως κωμικός.

Με το που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έλαβε ως δώρο μια πολυτελή BMW X6 από το ρωσικό κράτος. Το ύψος της είναι 1,64 και ζυγίζει 50 κιλά.

Είναι πολύ καλές φίλες με τη συναθλήτρια της στην ομάδα της συγχρονισμένης κολύμβησης της Ρωσίας, Βλάντα Τσιγκίρεβα.

https://www.instagram.com/p/CG4IwTKIkxv

https://www.instagram.com/p/CGu1C1ks4Wv

https://www.instagram.com/p/CGVR_ujs95B

https://www.instagram.com/p/CFSGeR_s-Ys

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CFH0cMTsoF5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.