ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακό ρεκόρ Γκίνες από τον Αιγύπτιο Ομάρ Σαγιέντ Σααμπάν (βίντεο)

Εντυπωσιακό ρεκόρ Γκίνες από τον Αιγύπτιο Ομάρ Σαγιέντ Σααμπάν (βίντεο)

Ο Αιγύπτιος Ομάρ Σαγιέντ Σααμπάν μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες για το υψηλότερο υποβρύχιο άλμα με βατραχοπέδιλα.

Κάτοχος ενός παράξενου ρεκόρ Γκίνες είναι ο Αιγύπτιος Ομάρ Σαγιέντ Σααμπάν.

Ο 21χρονος κολυμβητής, που τυγχάνει να είναι ένας από τους πιο γρήγορους υποβρύχιους κολυμβητές, έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ για το ψηλότερο άλμα έξω από το νερό, φορώντας βατραχοπέδιλα, καθώς πήδηξε σε ύψος 2 μέτρων και 30 εκατοστών.

«Για μένα ήταν κάτι νέο και δύσκολο να μπορέσω να πάω κάτω από το νερό για πέντε μέτρα και μετά να μπορέσω να πηδήξω και να ξεπεράσω τα δύο μέτρα.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν δύο μέτρα. Ήταν πολύ δύσκολο, επειδή χρειάζεται πολύ μεγάλη δύναμη στην εκτίναξη, χρειαζόταν επαναλήψεις και φυσικά ταχύτητα. Να προσθέσω επίσης ότι τα βατραχοπέδιλα που φορούσα, ζύγιζαν 6 κιλά.

Επίσης, είναι δύσκολο να βγεις έξω από το νερό λόγω της βαρύτητας. Οπότε, αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, όμως δόξα τω Θεώ, τις ξεπέρασα» ανέφερε ο Αιγύπτιος που είναι και φοιτητής πολιτικός μηχανικός.

Δείτε το βίντεο:




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.