ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Roland Garros: Ο Σ.Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει σήμερα τον Ζβέρεφ για μια θέση στον τελικό

Roland Garros: Ο Σ.Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει σήμερα τον Ζβέρεφ για μια θέση στον τελικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει σήμερα τον θηριώδη Γερμανό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Roland Garros.

O 22χρονος Έλληνας τενίστας αναζητά για πρώτη φορά στην καριέρα του την πρόκριση στον τελικό ενός Grand Slam και τη δεδομένη χρονική στιγμή οι εμφανίσεις του κάνουν το συγκεκριμένο στόχο να φαντάζει πιο εφικτός από ποτέ. Υπενθυμίζεται ότι χθες η Μαρία Σάκκαρη μετά από ένα ματς θρίλερ αποκλείστηκε στα ημιτελικά με 2-1 σετ από την Τσέχα Κρεϊτσίκοβα.

Η διαδρομή του Τσιτσιπά μέχρι τα ημιτελικά

Η διαδρομή του Τσιτσιπά μέχρι τα ημιτελικά συνοδεύτηκε από εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο «Tsitsifast» απέκλεισε αρχικά τον Ζερεμί Σαρντί (Νο60 στον κόσμο) με 3-0 σετ, τον Πέδρο Μαρτίνεθ (Νο103 στον κόσμο) με 3-0 σετ και στη συνέχεια τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ (Νο34 στον κόσμο) με 3-1.

Αμέσως ακολούθησε η νίκη του και πάλι με 3-0 σετ απέναντι στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (Νο12 στον κόσμο), ενώ το ότι βρίσκεται ίσως στην καλύτερη κατάσταση από τότε που το όνομά του άρχισε να φιγουράρει ανάμεσα στους «μεγάλους» του τένις, επιβεβαίωσε η εμφατική του εμφάνιση στα προημιτελικά κόντρα στο Ντανίιλ Μεντβέντεφ, τον οποίο «υπέταξε» με 3-0 σετ μέσα σε 2 ώρες και 19 λεπτά.

Με νίκη σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα γίνει ο πρώτος Έλληνας τενίστας που θα παίξει σε τελικό Roland Garros μόλις στα 22 του χρόνια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.