ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι θα δείτε στην TV σήμερα

Τι θα δείτε στην TV σήμερα

Το Champions League θα έχει ξανά την τηλεοπτική μερίδα του λέοντος, ενώ το πρόγραμμα περιέχει κι ένας ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Στις 19:30 παίζουν Λεβαδειακός – Ατρόμητος σε εξ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Στην 19η ημέρα της Basket League παίζουν στις 16:15 Κολοσσός – ΠΑΟΚ και στις 17:00 Άρης – Κόροιβος, Κηφισιά – Καβάλα.

Στις 18:00 παίζουν στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά Ολυμπιακός – Ουραλότσκα Ζλάτουστ και στις 20:00 στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Βουλιαγμένη – Κίνεφ Κίρισι στους πρώτους προημιτελικούς της Euroleague Γυναικών στην υδατοσφαίριση.

Στις 18:00 παίζουν Βουλιαγμένη – ΝΕ Πατρών σε εξ αναβολής ματς της 11ης ημέρας της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Στις 22:30 παίζουν Μπενφίκα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης στον πρώτο προημιτελικό του Challenge Cup στο βόλεϊ.

Στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γυναικών στο βόλεϊ παίζουν στις 17:30 ΑΕΚ – Αίας Ευόσμου και στις 21:30 Θέτις – Ολυμπιακός, ενώ για τη φάση των «16» παίζουν στις 19:30 Ελπίδα Αμπελοκήπων – Ρέθυμνο.

Στις 19:30 παίζουν Σπόρτινγκ Χιχόν – Μπαρτσελόνα σε εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής της La Liga.

Στις 21:45 παίζουν Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης και Γάνδη – Βόλφσμπουργκ στα πρώτα ματς της φάσης των «16» του Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους δεύτερους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κύπρου παίζουν στις 16:00 Ανόρθωση – ΑΕΚ Λάρνακας (1ο ματς 0-3), Άρης Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ (1ο ματς 1-1) και στις 17:00 Πάφος – Ομόνοια (1ο ματς 0-4).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.