ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλίσια Κιζ και Αντρέα Μποτσέλι θα δώσουν τον ρυθμό στο champions league

Αλίσια Κιζ και Αντρέα Μποτσέλι θα δώσουν τον ρυθμό στο champions league

Είναι το ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς και η UEFA φρόντισε φέτος να δώσει μια διαφορετική αίσθηση glamour στο pregame του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ο οποίος θα μεταδοθεί σε 220 χώρες κι αναμένεται να τον παρακολουθήσει περισσότερα από 180 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Κι όλοι αυτοί, συν τους 80.000 τυχερούς που έχουν εισιτήριο (ή πρόσκληση) για το μεγάλο ραντεβού στο Σαν Σίρο του Μιλάνου (21:45, OTE Sport 1, ΕΡΤ1) θα απολαύσουν το σώου που έχει ετοιμάσει η εταιρία παραγωγής Filmaster Events (έχει αναλάβει τις αντίστοιχες τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο) λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα του Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

Η Αλίσια Κιζ θα ερμηνεύσει τρεις από τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και το τελευταίο της σινγκλ, συνοδευόμενη από 20 μουσικούς και χορευτές αλλά και 400 εθελοντές χορευτές απ’ όλη την Ιταλία που θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό μωσαϊκό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά δύο τεράστιες μορφές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αλλά και των ομάδων του Μιλάνου, ο Φράνκο Μπαρέζι (Μίλαν) κι ο Χαβιέ Ζανέτι (Ίντερ) θα μεταφέρουν το βαρύτιμο τρόπο στο κέντρο του γηπέδου και κάπου εκεί το Σαν Σίρο κι ο κόσμος όλος θα ακούσει τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ από την μαγευτική φωνή του Αντρέα Μποτσέλι και θα ταξιδέψει μαζί του μέχρι τα… αστέρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.