ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην αντεπίθεση η UEFA – Απειλεί με αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Champions League Ρεάλ, Σίτι και Τσέλσι

Στην αντεπίθεση η UEFA – Απειλεί με αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Champions League Ρεάλ, Σίτι και Τσέλσι

Το Reuters επικαλούμενο τον Γιέσπερ Μόλερ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, γνωστοποίησε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι απειλούνται με αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Champions League.

Όπως αναφέρει το διεθνές πρακτορείο «Reuters», επικαλούμενο τον Δανό Γιέσπερ Μόλερ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, η διοργανώτρια αρχή του Champions League πρόκειται να ανακοινώσει μέχρι την Παρασκευή (23/4) την αποβολή των τριών από τις τέσσερις φιναλίστ των ημιτελικών: Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες ανήκουν στα ιδρυτικά μέλη της νέας κλειστής λίγκας!

«Οι ομάδες αυτές, η Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι, πρέπει να αποβληθούν από την φετινή διοργάνωση και περιμένω αυτό να συμβεί την Παρασκευή! Τότε θα πρέπει να βρούμε πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν στο Champions League»!, αναφέρει ο Δανός παράγοντας κι αν τελικά ισχύσει ο αποκλεισμός των τριών η μοναδική ομάδα που θα απομένει να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στο Europa League τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς αν θεωρήσουμε δεδομένο τον αποκλεισμό των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, τότε Βιγιαρεάλ και Ρόμα θα παίξουν στον τελικό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.