ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για τη μεγάλη ρεβάνς με την Μπράγκα

Οι «πράσινοι» ψάχνουν νίκη-πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για τη μεγάλη ρεβάνς με την Μπράγκα

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα ρεβάνς με την Μπράγκα, στα play off του Champions League. Οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να ανατρέψει την ήττα με 2-1 που γνώρισε στην Πορτογαλία και να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League. Λίγη ώρα πριν τη «σέντρα» του μεγάλου αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποκάλυψε την ενδεκάδα των «πρασίνων».

Ο Σέρβος τεχνικός προχωράει σε δυο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Πορτογαλία, καθώς ο Μπερνάρ πήρε τη θέση του Τζούρισιτς στη μεσαία γραμμή και ο Φώτης Ιωαννίδης του Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3 και τους: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.