ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρόμος και στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Ψάχνουν μέχρι τα σάντουϊτς στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα

Τρόμος και στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Ψάχνουν μέχρι τα σάντουϊτς στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις την περασμένη Παρασκευή στο Παρίσι έχουν θορυβήσει και την ποδοσφαιρική κοινότητα. Οι Ισπανοί το Σάββατο έχουν το δικό τους ντέρμπι. Αντίπαλοι στην Μαδρίτη, η Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται δεν είναι απλά αυξημένα, αλλά πρωτόγνωρα.  

Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για το Clasico θα περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο, ο οποίος θα συμπεριλαμβάνει ακόμα και τα σάντουίτς τους!

Το συγκεκριμένο μέτρο μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπενφίκα για το Champions League, ορισμένοι Πορτογάλοι χρησιμοποίησαν σάντουιτς για να κρύψουν φωτοβολίδες!

“Θα κάνουμε ό,τι συνήθως, αλλά με αυξημένο έλεγχο, Η επιτήρηση των φιλάθλων κατά την προσέλευση και την αποχώρησή τους από το γήπεδο θα είναι συνεχής”, είπε αρχικά η εκπρόσωπος της ισπανικής κυβέρνησης στη Μαδρίτη, Κονσεπσιόν Ντανκάουσα, ενώ στη συνέχεια ζήτησε και την συνδρομή του κόσμου:

“Οι οπαδοί της Γαλλίας άφησαν ήρεμοι το Stade de France μετά τις επιθέσεις και τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο. Έδωσαν το παράδειγμα καθώς όχι μόνο δεν τρόμαξαν αλλά συνεργάστηκε ο ένας με τον άλλο”.

Την περασμένη Παρασκευή στο Stade de France βρέθηκε και ο… δικός μας Kριστιάν Kαρεμπέ και έζησε από κοντά τα όσα τραγικά συνέβησαν στη γαλλική πρωτεύουσα με τις επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O σύμβουλος στρατηγικής της ΠAE Oλυμπιακός τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήμουν στο στάδιο για να δω το ματς Γαλλία – Γερμανία. Ήταν θλιβερή στιγμή για όλους, σοκαριστική.. Όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι κατά αυτής της μορφής βίας. Στη Γαλλία σήμερα υπάρχει παντού τρόμος. Όλοι προσπαθούν να μείνουν με τις οικογένειές τους και να νιώσουν ασφαλείς. Σήμερα δεν ξέρουμε πού να πάμε. Aν θέλουμε να πάμε για ψώνια ή να πάμε κάπου να φάμε, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Σκότωσαν το σύμβολο της ελευθερίας. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να παραμείνω στη Γαλλία και να συμμετέχω στο πένθος μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων. O Πρόεδρος της Γαλλίας είπε ότι είμαστε σε πόλεμο. Aυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν αντίποινα. H πρώτη μου σκέψη είναι στην ειρήνη. Πρέπει μέσω της παιδείας και της εκπαίδευσης να μάθουμε από πού προερχόμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.