ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καθηλωμένη στη 14η θέση η Ελλάδα στην βαθμολογία της UEFA. Μας… ξέφυγαν οι Τσέχοι.

Καθηλωμένη στη 14η θέση η Ελλάδα στην βαθμολογία της UEFA. Μας… ξέφυγαν οι Τσέχοι.

Η Ελλάδα πήρε μόλις 200 βαθμούς από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Kαμπάλα και η διαφορά από την 13η Τσεχία στην κατάταξη της UEFA αυξήθηκε στους 1.425 βαθμούς. Η χώρα μας μετά την ολοκλήρωση των ομίλων θα μείνει μόνο με έναν εκπρόσωπο, τον Ολυμπιακό.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε 1-0 από την Σπάρτα Πράγας και ο ΠΑΟΚ έφερε 0-0 με την Καμπάλα στην Τούμπα, αλλά αμφότερες οι ελληνικές ομάδες αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Europa League, όπερ σημαίνει ότι η Ελλάδα θα μείνει με μοναδικό εκπρόσωπό μας στην Ευρώπη τον Ολυμπιακό. Μένει να δούμε σε ποια διοργάνωση.

Η χώρα μας παραμένει στην 14η θέση, έχοντας 29.300 βαθμούς και η διαφορά από την 13η Τσεχία αυξήθηκε στους 1.425 βαθμούς. Όσο για την 12η Ελβετία, μετράει 32.375 βαθμούς και είναι αρκετά μακριά, δυσκολεύοντας πολύ την προσπάθεια να την φτάσουμε. Πλέον, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για την χώρα μας, αφού ο “Δικέφαλος” και οι Αρκάδες έχουν ένα ματς ακόμα και τέλος για φέτος.

Αν η Ελλάδα δεν προλάβει τη 12η θέση, που στέλνει απευθείας τον πρωταθλητή στους ομίλους του 2017/18 και την οποία κατέχει η Ελβετία με 32.175 βαθμούς, θα προσπαθήσει τουλάχιστον για την 13η. Ο λόγος; Γιατί αν ο κάτοχος του Europa League εξασφαλίσει θέση στους ομίλους από το πρωτάθλημά του, θα μπει ο πρωταθλητής Ελλάδας στους ομίλους του Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ισπανία είναι με διαφορά στην πρώτη θέση, ενώ έπεται στην κατάταξη η Γερμανία και την πεντάδα κλείνουν οι Αγγλία, Ιταλία και Πορτογαλία. Οι χώρες που θα τερματίσουν από την 7η μέχρι τη 15η θέση διατηρούν δύο ομάδες στο Champions League και τρεις στο Europa League. Από εκεί και κάτω χάνεται μια θέση στο… σεντόνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.