ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με Μπερμπάτοφ πετάει για το Ντόρτμουντ ο ΠΑΟΚ, για το ματς με την Μπορούσια

Με Μπερμπάτοφ πετάει για το Ντόρτμουντ ο ΠΑΟΚ, για το ματς με την Μπορούσια

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ελληνικού εδάφους, πριν την αναμέτρηση εναντίον της Ντόρτμουντ την Πέμπτη(20:0) για τα Europa League. Η προπόνηση -σύντομης διάρκειας- αφιερώθηκε στην προετοιμασία της τακτικής του αγώνα.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προπονήθηκε κανονικά χωρίς ενοχλήσεις και θα συμμετάσχει στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ίγκορ Τούντορ , η οποία αποτελείται από τους Όλσεν, Γλύκο, Σκόνδρα, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Κοροβέση, Ροντρίγκες, Μυστακίδη, Σάμπο, Τζιόλη, Τσίμιροτ, Αντόνις, Σαββίδη Κ., Κάτσε, Πέλκα, Μακ, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ.

Το ιατρικό δελτίο είχε καλά και άσχημα νέα. Ευτυχώς ο Έρικ Σάμπο δεν έχει υποστεί τραυματισμό στον λαγονοψοΐτη και προληπτικά γυμνάστηκε σήμερα μόνος του. Αντίθετα ο Εγιάλ Γκολάσα έχει υποστεί θλάση από το χτύπημα του αντιπάλου χαμηλά στη γάμπα και θα επανέλθει μετά τις γιορτές. Ο Ζάιρο είχε και σήμερα ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική. Ο Μιγκέλ Βίτορ επιβεβαιώθηκε ότι δεν αντιμετώπισε κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού και οι ενοχλήσεις του προήλθαν από ερεθισμό στο νεύρο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Με προορισμό το Ντόρτμουντ όπου θα δώσει το τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι την τρέχουσα σεζόν αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ.

 Η αποστολή του Δικεφάλου θα πετάξει στις 10:00 με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αναμένεται να προσγειωθεί στη Γερμανία έπειτα από 160’.

 Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ίγκορ Τούντορ θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 (τοπική ώρα) στην αίθουσα Τύπου του Signal Iduna Park.  Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

 Η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και θα είναι ανοικτή τα πρώτα 15’ για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ντόρτμουντ με πτήση τσάρτερ που θ’ αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Βόννης.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.