ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυτοί είναι οι επόμενοι αστέρες της Premier League

Αυτοί είναι οι επόμενοι αστέρες της Premier League

Η ιστοσελίδα WhoScored.com διοργάνωσε μια ψηφοφορία, όπου είχε σαν στόχο να βγάλει τη δεκάδα με τα κορυφαία ταλέντα, που αγωνίζονται στο διασημότερο πρωτάθλημα του κόσμου την Premier League.

Εννοείται πως στ’ αποτελέσματα του γκάλοπ ρόλο έπαιξαν πρωτίστως οι επιδόσεις των μελλοντικών σταρ, αλλά και το αντίκτυπο που έχουν στο παιχνίδι της ομάδας τους. Δείτε παρακάτω τους δέκα ποδοσφαιριστές, που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στο «Νησί».

10.          Ζεράρντ Ντελοφέου (Έβερτον)

9.            Μπρένταν Γκαλογουέι (Έβερτον)

8.            Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι)

7.            Τσάντσελ Μπέμπα (Νιούκαστλ)

6.            Τζον Στόουνς (Έβερτον)

5.            Νέιθαν Άκε (Γουότφορντ)

4.            Έρικ Ντίερ (Τότεναμ)

3.            Έκτορ Μπελερίν (Άρσεναλ)

2.            Άντονι Μάρσιαλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1.            Ντέλε Άλι (Τότεναμ)      

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.