ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρεμιέρα για το Euro 2016 με Γαλλία – Ρουμανία στο Σταντ ντε Φρανς του Παρισιού

Πρεμιέρα για το Euro 2016 με Γαλλία – Ρουμανία στο Σταντ ντε Φρανς του Παρισιού

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Euro 2016 έφτασε και η οικοδέσποινα Γαλλία υποδέχεται τη Ρουμανία, σε παιχνίδι που γίνεται στο Σταντ ντε Φρανς του Παρισιού. Με την ελπίδα το αποψινό παιχνίδι ν’ αποτελέσει την καλύτερη δυνατή έναρξη του τουρνουά και να προετοιμάσει τον κόσμο γι’ ακόμα καλύτερη συνέχεια, ζουν οι Γάλλοι τις τελευταίες ώρες.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν έστειλε το μήνυμα για μια διοργάνωση που θα ξεκινήσει, θα εξελιχθεί και θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και σε αυτό εκτός των γηπέδων, τονίζοντας για τους «τρικολόρ» πως «όσο οι ποδοσφαιριστές μου καταφέρουν να μην σκέφτονται την πίεση που ασκείται, τόσο το καλύτερο θα είναι για την εθνική μας ομάδα».

Στην αντίπερα όχθη, ο Άνχελ Ιορντανέσκου γνωρίζει καλά τις δυσκολίες της πρεμιέρας του Euro 2016 και την ποιότητα των Γάλλων, δεν έκρυψε πως ουσιαστικά οι Ρουμάνοι αντιμετωπίζουν το μεγάλο φαβορί και ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι η πρόκριση από τη φάση των ομίλων και μια γενικότερη ανταγωνιστική και αξιοπρεπή εικόνα.

Επί του αγωνιστικού, αμφίβολος για τους Ρουμάνους είναι ο Φιλίπ με πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ οι οικοδεσπότες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Οι δυο ομάδες, είχαν συναντηθεί τελευταία φορά πριν από 20 χρόνια, την ίδια ακριβώς μέρα! Στις 10/6 του 1996, στο Euro που τότε είχε διεξαχθεί στην Αγγλία.

Γαλλία: Γιορίς, Σανιά, Ραμί, Κοσιελνί, Εβρά, Πογκμπά, Καντέ, Ματουϊντί, Γκριεζμάν, Ζιρού, Παγιέ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ρουμανία: Ταταρουσάνου, Σαπουνάρου, Κίρικες, Γκρίγκορε, Ρατς, Χόμπαν, Πιντίλι, Πόπα, Στάνσιου, Στάντσου, Κεσέρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.