ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ρονάλντο έφυγε από τη Ρεάλ λόγω… εφορίας

Ο Ρονάλντο έφυγε από τη Ρεάλ λόγω… εφορίας

Περίεργη ήταν η τελευταία σεζόν του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη, όπως αποκαλύπτει η «MundoDeportivo».

Οι μπελάδες με την εφορία, η ανησυχία του για όσους τον… καταδίωκαν, η μοναξιά στην ισπανική πρωτεύουσα και η «προδοσία» που αισθάνθηκε από τη διοίκηση της «βασίλισσας».

Από τον Μάιο του 2017 έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση της παρουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν σε συνάντηση με τους δικηγόρους του και τον Ζόρζε Μέντες στο σπίτι του τελευταίου, φώναζε πως ήθελε προστασία όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι και για τον λόγο αυτό ανέφερε πως «πληρώνω κάθε φορά 30% παραπάνω στον λογιστή μου γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά. Το μόνο που έμαθα στη ζωή μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και γι’ αυτό θέλω προστασία στα οικονομικά μου».

Μάλιστα, λέγεται πως στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που έλαβε από τους «μερένχες» μετά τον τελικό του Κάρντιφ το 2017, θα περίμενε στους νέους οικονομικούς όρους να περιλαμβάνεται και μια… αποζημίωση για τα ποσά που κατέβαλε στην εφορία και τις υποχρεώσεις του, όπως είχε μάθει ότι έκανε η Μπαρτσελόνα στον Μέσι.

Εκεί αισθάνθηκε «προδοσία» από τον Φλορεντίνο Πέρεθ και την ομάδα του, αποφασίζοντας πως στο φινάλε της σεζόν 2017-2018 θα αποχαιρετούσε το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η «MundoDeportivo» αναφέρει πως ο Κριστιάνο άρχισε να αισθάνεται μεγάλη μοναξιά και ανασφάλεια τον τελευταίο καιρό της διαμονής του στην ισπανική πρωτεύουσα και επέλεγε να γυμνάζεται τις περισσότερες από τις ελεύθερες ώρες του προκειμένου να ξεχνιέται, ενώ, πλήρωνε και προσωπικό οδηγό για να μην πηγαίνει πουθενά μόνος του και να αισθάνεται ασφάλεια στις μετακινήσεις του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.