ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Champions League: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπριζ 3-1

Champions League: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπριζ 3-1

Η Ατλέτικο υποδέχθηκε την Μπριζ μετά το διπλό στην Μονακό και μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι περίμενε, όμως στο τέλος επιβλήθηκε με 3-1 με πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριζμάν και έκανε το 2 στα 2 πριν τα παιχνίδια κορυφής με την Ντόρτμουντ.

Οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με υπέροχο και πανέξυπνο πλασέ του Γκριζμάν, όμως στο 39’ ο Γκρένεβελντ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ομπλάκ, κάνοντας το 1-1! Τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη, όταν στο 67’ ο Γκριζμάν πέτυχε και δεύτερο γκολ για το 2-1 ύστερα από εκπληκτική ενέργεια και ασίστ του Ντιέγκο Κόστα. Το τελικό 3-1 ήρθε στο 4’ των καθυστερήσεων με τον Κόκε και η Ατλέτικο έφτασε τους 6 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ατλέτικο (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Ερναντέζ, Γοδίν, Χιμένες (46’ Φιλίπε Λουίς), Αρίας, Παρτέι (63’ Κορέα), Σαούλ, Λεμάρ, Κόκε, Γκριζμάν, Ντιέγκο Κόστα (69’ Ρόδρι)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.