ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Europa League: Όλα δείχνουν αγγλικό «εμφύλιο» στον τελικό – Εύκολα η Άρσεναλ, τον πρώτο λόγο η Τσέλσι

Europa League: Όλα δείχνουν αγγλικό «εμφύλιο» στον τελικό – Εύκολα η Άρσεναλ, τον πρώτο λόγο η Τσέλσι

Το σενάριο του αγγλικού «εμφυλίου» στον εφετινό τελικό του Europa League, που θα γίνει στο Μπακού, συγκεντρώνει ακόμη περισσότερες πιθανότητες μετά τη διεξαγωγή των πρώτων ημιτελικών της διοργάνωσης.

Άρσεναλ και Τσέλσι πήραν προβάδισμα έναντι των Βαλένθια και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, μετά το 3-1 των «κανονιέρηδων» επί των «νυχτερίδων» στο «Εμιρέιτς» και το 1-1 των «μπλε» στην έδρα της γερμανικής ομάδας.

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο αρχικό σχήμα, η Αρσεναλ κατάφερε να αντιδράσει άμεσα από το σοκ που δέχτηκε στο 11΄ και μέσα σε εννέα λεπτά να φέρει τα πάνω κάτω με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λακαζέτ. Το γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στις καθυστερήσεις έδωσε ακόμη περισσότερες πιθανότητες στην Άρσεναλ, ενόψει της ρεβάνς στο «Μεστάγια».

Στην «Κόμερζμπανκ Αρένα», η Αϊντραχτ πήρε προβάδισμα με το μεγάλο της «αστέρι» (Γιόβιτς), αλλά οι Λονδρέζοι «απάντησαν» σε ένα κομβικό σημείο του ματς με τον Πέδρο (τρίτο γκολ του Ισπανού στα δύο τελευταία ματς) και, πλέον, κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 9/5.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των πρώτων ημιτελικών αγώνων του Europa League:

  • Αρσεναλ (Αγγλία)-Βαλένθια (Ισπανία) 3-1 (18΄,26΄ Λακαζέτ, 90΄ + 1΄ Ομπαμεγιάνγκ – 11΄ Ντιακαμπί)
  • Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία)-Τσέλσι (Αγγλία) 1-1 (23΄ Γιόβιτς – 45΄ Πέδρο)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.