Ελλάδα-Πορτογαλία: Στις 4 Ιουλίου στη Ριζούπολη η αναβίωση του τελικού του EURO 2004 (βίντεο)

Ελλάδα-Πορτογαλία: Στις 4 Ιουλίου στη Ριζούπολη η αναβίωση του τελικού του EURO 2004 (βίντεο)

Η Εθνική Ελλάδος 2004 θα δώσει ένα μεγάλο φιλικό για να γιορτάσει τα 15 χρόνια από την κατάκτηση του EURO στην Πορτογαλία καθώς στις 4 Ιουλίου στη Ριζούπολη θα αναβιώσει ο τελικός της Λισσαβόνας.

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Πορτογαλίας (οι ίδιες ομάδες που έπαιξαν στον τελικό πλην του Κριστιάνο Ρονάλντο) σε μια αναβίωση του τελικού με τα έσοδα να πηγαίνουν σε κοινωφελής σκοπούς. Την Τρίτη μάλιστα κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια ενώ κυκλοφόρησε και το βίντεο πρόμο της εκδήλωσης.

Η ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Ριζούπολης αναφέρει:

“Η προπώληση των εισιτηρίων για τον μεγάλο αγώνα ξεκίνησε γιατί όλοι μαζί μπορούμε!!! Tην Πέμπτη 4 Ιουλίου ξαναζούμε την επική μάχη του μεγάλου τελικού της Λισαβόνας! Ανήμερα της επετείου του μεγάλου τελικού, όλοι οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, υπό την καθοδήγηση του Ότο Ρεχάγκελ, θα βρίσκονται στο γήπεδο της Ριζούπολης για να αντιμετωπίσουν τους θρύλους της Πορτογαλίας, για καλό σκοπό.

Αγοράστε τα εισιτήριά σας από την Τρίτη 4 Ιουνίου, μέσω του δικτύου Viva.gr, βοηθήστε τα παιδιά που έχουν ανάγκη, και μπείτε σε κλήρωση για μια αυθεντική φανέλα του EURO 2004, με τις υπογραφές των Πρωταθλητών! Όροι συμμετοχής στην επίσημη σελίδα των Legends 2004 στο facebook: www.facebook.com/greeklegends2004.

Τιμή Εισιτηρίου: 3€ (γενική είσοδος)

Σημεία προπώλησης:

• Ηλεκτρονικά από το www.viva.gr

• Τηλεφωνικά στο 11876

• Αττική:

-Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

-Viva Kiosk Πλατεία Συντάγματος

-Reload Stores

-Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

-Yoleni’s Greek Gastronomy Center

• Αττική και σε όλη την Ελλάδα:

-Καταστήματα Wind

-Seven Spots

-Καταστήματα Metro & My Market

-Πρατήρια ΕΚΟ & ΒΡ

-Πρατήρια Shell

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μέριμνα». Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.

  • LEGENDS 2004 v PORTUGAL LEGENDS
  • Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019,
  • Γήπεδο Γεώργιος Καμάρας (Ριζούπολη)
  • Οι θύρες ανοίγουν στις 19.30.
  • Έναρξη αγώνα: 21.45.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BySoMw1gMcn

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.