ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Premier League: Νέες απώλειες για Τσέλσι και Άρσεναλ

Premier League: Νέες απώλειες για Τσέλσι και Άρσεναλ

Τσέλσι και Άρσεναλ γκέλαραν στην Boxing Day της Premier League, μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα, με τις Σαουθάμπτον και Μπόρνμουθ να παίρνουν σημαντικούς βαθμούς για την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η Τσέλσι δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της, με τη Σαουθάμπτον να “σοκάρει” το Στάμφορντ Μπριτζ και να φεύγει νικήτρια με το “καθαρό” 2-0.

Ο Ομπαφέμι μόλις στο 31ο λεπτό άνοιξε το σκορ, αλλά οι “μπλε” του Λονδίνου δεν κατάφεραν να αντιδράσουν σε όλο το υπόλοιπο ματς. Ο Κέπα ήταν μάλιστα αυτός που τους “κράτησε” σε αυτό με τις αποκρούσεις του, μέχρι και το 73′, όταν ο Ρέντμοντ πέτυχε και δεύτερο γκολ για την ομάδα του, τελειώνοντας το ματς.

Στο Μπόρνμουθ, η Άρσεναλ συνέχισε το αρνητικό της σερί, παρά τις προσπάθειες του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, αλλά πήρε τουλάχιστον την ισοπαλία με 1-1. Οι “κανονιέρηδες” έμειναν πίσω στο σκορ από τον Γκόσλινγκ στο 35′, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν έστω για τον ένα βαθμό, με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο 63′.

Τα αποτελέσματα στην Premier League

Τσέλσι – Σαουθάμπτον 0-2
Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 1-1
Έβερτον – Μπέρνλι 1-0
Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 2-1
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουότφορντ 1-1
Άστον Βίλα – Νόριτς 1-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ (19:30)
Λέστερ – Λίβερπουλ (22:00)

Παρασκευή 27/12

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι (21:45)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.