ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρελάθηκαν με τον Λ. Γιόβιτς στην Ρεάλ Μαδρίτης – «Έσπασε» την καραντίνα

Τρελάθηκαν με τον Λ. Γιόβιτς στην Ρεάλ Μαδρίτης – «Έσπασε» την καραντίνα

Ο νεαρός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, «έσπασε» την καραντίνα στην οποία έχουν επιβληθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, για να ταξιδέψει στο Βελιγράδι, κάτι που προκάλεσε την οργή των Μαδριλένων.

Συγκεκριμένα, μετλα την διάγνωση του μπασκετμπολίστα Τρέι Τόμπκινς ως θετικού στον ιό αυτόματα το αθλητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης τέθηκε σε καραντίνα. Επειδή ωστόσο οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ συστεγάζονται, όλοι οι παίκτες πήραν οδηγίες να περιοριστούν στο σπίτι τους.

Ο νεαρός επιθετικός βέβαια έκανε του κεφαλιού του, καθώς αποφάσισε να ταξιδέψει από την Μαδρίτη στο Βελιγράδι, προκειμένου να παραστεί στα γενέθλια της συντρόφου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, στον Γιόβιτς απαγγέλθηκαν κατηγορίες από τις αρχές της χώρας του, ενώ και στον ισπανικό σύλλογο είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του και σκέφτονται να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.