ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δυσοίωνες προβλέψεις για Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει με τεράστια οικονομική ζημιά

Δυσοίωνες προβλέψεις για Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει με τεράστια οικονομική ζημιά

Με μεγάλη οικονομική ζημιά λόγω κορωνοϊού κινδυνεύει η Μπαρτσελόνα, η οποία δεν έχει πείσει ακόμη τους ποδοσφαιριστές για μειώσεις μισθών.

Το Σάββατο η Γιουβέντους, στην Ιταλία, ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με ποδοσφαιριστές και προπονητή να μη λάβουν μισθούς Μαρτίου, Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου, γλιτώνοντας 90 εκατ. ευρώ.

Στην Ισπανία, το ίδιο θέλει να κάνει εδώ και μέρες η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει συμφωνήσει για περικοπές με τους αθλητές των τμημάτων μπάσκετ και χάντμπολ, αλλά όχι με τους ποδοσφαιριστές. Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της.

Με τη δράση να έχει σταματήσει τόσο στη La Liga όσο και στο Champions League, οι Καταλανοί κινδυνεύουν με ζημιά που θα φτάνει στα 100 εκατ. ευρώ, αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πει ακόμη το «ναι» και στη διοίκηση αγχώνονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν το πουν, τότε η Μπαρτσελόνα αναμένεται να εξοικονομήσει γύρω στα 106 εκατ. ευρώ, οπότε θα αποφευχθούν τα χειρότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.