ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Εκτόξευσε» τα έσοδα του εν μέσω καραντίνας ο Κ.Ρονάλντο: Έβγαλε πάνω από 2 εκατ. από το Instagram (φώτο)

«Εκτόξευσε» τα έσοδα του εν μέσω καραντίνας ο Κ.Ρονάλντο: Έβγαλε πάνω από 2 εκατ. από το Instagram (φώτο)

«Χρυσές» δουλειές έκανε εν μέσω καραντίνας ο αστέρας της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς έβγαλε περισσότερα από 2,1 εκατομμύρια ευρώ από το Instagram.

Οσο βρισκόταν κλεισμένος στο σπίτι του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είτε θα γυμναζόταν για να είναι έτοιμος στην επανέναρξη είτε θα ανέβαζε φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντας στους θαυμαστές του το πως περνάει.

Ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους είδε από τις 12 Μαρτίου έως και τις 14 Μαΐου να μπαίνουν στο λογαριασμό του 2.110.000 ευρώ, μετά από τις χορηγούμενες δημοσιεύσεις για τους 222 εκατ. ακόλουθους του. Δεύτερος της σχετικής λίστας είναι ο Λιονέλ Μέσι με 151 εκατ. followers και έσοδα 1,5 εκατ. ευρώ ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Νεϊμάρ με 1,3 εκατ. ευρώ.

Φυσικά στη λίστα υπάρχουν κι άλλοι Influencers του Instagram, των οποίων τα έσοδα εκτοξεύτηκαν επίσης, στο διάστημα της καραντίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.