Γιουβέντους: «Πονοκέφαλος» για τον Μ. Σάρι – Τα έχουν βάλει μαζί του οι παίκτες μετά την ήττα στον τελικό

Γιουβέντους: «Πονοκέφαλος» για τον Μ. Σάρι – Τα έχουν βάλει μαζί του οι παίκτες μετά την ήττα στον τελικό

Η Γιουβέντους έχασε στα πέναλτι τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας από τη Νάπολι, προ ημερών, όμως τα προβλήματα φαίνεται πως δεν έμειναν σε αυτό το παιχνίδι, καθώς στο «στόχαστρο» έχει μπει ο προπονητής Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Σάρι δεν κατάφερε για μία ακόμη φορά να κατακτήσει τίτλο στην Ιταλία, γεγονός που έχει κάνει άνω κάτω και τα αποδυτήρια της ομάδας. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Ιταλός τεχνικός είχε “χοντρό” επεισόδιο με τον Μίραλεμ Πιάνιτς στην προπόνηση της Γιουβέντους και μάλιστα τον απέκλεισε από την αποστολή για το ματς με τη Μπολόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε ότι ο Πορτογάλος δυσκολεύεται στο σύστημα του Σάρι και μάλιστα καταδίκασε το γνωστό και ως “sarriball” σε πρόσφατες δηλώσεις της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.