ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ κατέκλυσαν τους δρόμους: Ατελείωτο πάρτι για την κατάκτηση της Premier League (βίντεο)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ κατέκλυσαν τους δρόμους: Ατελείωτο πάρτι για την κατάκτηση της Premier League (βίντεο)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ γιόρτασαν το πρωτάθλημα των Reds, με σημαίες, καπνογόνα και συνθήματα.

Οι κανόνες του lockdown και της πανδημίας δύσκολα βρίσκουν εφαρμογή στο σύμπαν των φίλων της Λίβερπουλ μετά και την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι. Ο λόγος φυσικά είναι ότι οι Reds σφράγισαν και μαθηματικά το πρώτο τους τρόπαιο μετά από 30 χρόνια κι αυτό δεν θα μπορούσε να μην βγάλει τους φιλάθλους των Κόκκινων στους δρόμους για την αγαπημένη τους ομάδα.

Το πάρτι ξεκίνησε έξω από το «Άνφιλντ», εκεί όπου δεκάδες οπαδοί της συγκεντρώθηκαν για να πανηγυρίσουν την επιστροφή της Λίβερπουλ στον θρόνο του Νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/AnfieldWatch/status/1276272994806095873

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.