ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μετανιωμένος για τις βρισιές ο Φ.Λάμπαρντ: «Θα έπινα και μπύρα με τον Γ.Κλοπ»

Μετανιωμένος για τις βρισιές ο Φ.Λάμπαρντ: «Θα έπινα και μπύρα με τον Γ.Κλοπ»

Ο Φρανκ Λαμπαρντ σε μια φάση στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ παραπονέθηκε έντονα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να βρίσει τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο κόουτς της Τσέλσι παραπονέθηκε έντονα για το φάουλ που καταλογίστηκε στον Κόβασιτς λίγο πριν ο Αλεξάντερ – Άρνολντ σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο πρόσφατο 5-3 των Πρωταθλητών Αγγλίας κόντρα στους «μπλε».

Μια αντίδραση από τον πάγκο της Λίβερπουλ έκανε τον Λάμπαρντ να εκνευριστεί και να τα βάλει με όλους, φτάνοντας σε σημείο να βρίσει ακόμα και τον Κλοπ κι ας μην τον προκάλεσε εκείνος καθόλου.

«Η αλήθεια είναι ότι είδα το βίντεο και μετάνιωσα για τη γλώσσα που χρησιμοποίησα. Δεν έχω πρόβλημα με τον Κλοπ και πραγματικά θα έπινα και μια μπύρα μαζί του για να τον συγχαρώ για το πρωτάθλημα. Με τους ανθρώπους στον πάγκο του είχα το πρόβλημα. Μετάνιωσα για τη γλώσσα γιατί έχω και δυο μικρές κόρες, όμως, δεν θα σταματήσω ποτέ να υπερασπίζομαι την ομάδα μου» είπε ο «Φράνκι».

Από την πλευρά του, ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, ανέφερε ότι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είμαστε αλαζόνες. Ίσα – ίσα είμαστε εντελώς αντίθετοι με αυτό. Ο Φρανκ ήταν σε ένταση και είχε ανταγωνιστικό πνεύμα. Το σέβομαι αυτό, όμως, οφείλεις να τα αφήνεις όλα στο γήπεδο και να μην το συνεχίζεις. Αυτό θα πρέπει να το μάθει ο Φρανκ γιατί δεν το έκανε και δεν μου άρεσε…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.