ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζ.Ιμπραΐμοβιτς: Μένει κάτοικος Μιλάνου γι’ ακόμη ένα χρόνο (βίντεο)

Ζ.Ιμπραΐμοβιτς: Μένει κάτοικος Μιλάνου γι’ ακόμη ένα χρόνο (βίντεο)

Όπως όλα δείχνουν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα μείνει κάτοικος Μιλάνου γι’ ακόμη ένα χρόνο, καθώς η Μίλαν φαίνεται πως είναι έτοιμη να του ενεργοποιήσει την οψιόν.

Τον περασμένο Γενάρη ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπέγραψε στη Μίλαν για αυτή τη σεζόν με οψιόν για ακόμα μία. Αυτή τη μία κανείς δεν ήξερε εάν θα ήθελε να την περάσει στο “Σαν Σίρο”, αλλά και εάν οι Ροσονέρι θα τον κρατούσαν. Τελικά όλα δείχνουν ότι θα πορευτούν μαζί για τη σεζόν 2020-’21, καθώς και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη “Gazzetta dello Sport”, ο Ιμπρα θεωρεί ότι η ομάδα ε΄χει δυνατότητες και του άρεσε όπως έπαιξε μετά την καραντίνα, ενώ η Μίλαν είναι ικανοποιημένη από τα οκτώ γκολ και τις τέσσερις ασίστ, αλλά κυρίως το πόσο θετικά επηρεάζει όλη τη λειτουργία της ο Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός legend πάντως πριν λίγες μέρες είχε προαναγγείλει ότι μόνο διατεθειμένος να σταματήσει την μπάλα δεν είναι και αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.