ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Λ.Μέσι αγόρασε σπίτι στο Μιλάνο και οι φήμες για μεταγραφή στην Ίντερ «φουντώνουν» (φώτο)

Ο Λ.Μέσι αγόρασε σπίτι στο Μιλάνο και οι φήμες για μεταγραφή στην Ίντερ «φουντώνουν» (φώτο)

Ο Λιονέλ Μέσι ακολούθησε τον δρόμο του πατέρα του και μάνατζερ του Χόρχε, καθώς αγόρασε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο και πλέον οι φήμες για μεταγραφή του στην Ίντερ αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Πριν από δύο εβδομάδες, έγινε γνωστό ότι ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του Λιονέλ, αγόρασε σπίτι στο κέντρο του Μιλάνο, δίνοντας το έναυσμα στους φίλους της Ίντερ για να ονειρεύονται τον Αργεντινό σούπερ σταρ ντυμένο στα Νερατζούρι.

Η επένδυση της οικογένειας Μέσι στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «Sport Mediaset», ο Μέσι αγόρασε ένα υπερποτελές διαμέρισμα στην ίδια περιοχή και, συγκεκριμένα, στην «Torre Solaria», ένα μπλοκ διαμερισμάτων που μάλιστα βρίσκεται κοντά στα γραφεία της… Ίντερ.

Ενδεχομένως να πρόκειται μόνο για μια επένδυση και τίποτε παραπάνω ή να αποτελεί πράγματι μια ένδειξη ότι ο Μέσι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, σκέφτεται σοβαρά την μετακόμιση σε μια πόλη που του αρέσει πολύ, αν κρίνουμε από τα συχνά ταξίδια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.